Menu
Your Cart

Masini pentru umplut carnati

Brand: LA FELSINEA Model: Sprituri hidraulice din inox Felsinea Varia
Fabricat în întregime din oțel inoxidabil Mașina poate fi complet dezasamblată pentru o curățare ușoară fără a necesita unelte. Capacul și pistonul din oțel inoxidabil Garnituri de silicon care acționează în interiorul cilindrului pentru o etanșare mai bună și o durată mai lungă de viață a ga..
Brand: MINERVA OMEGA GROUP Model: Sprituri hidraulice din inox Minerva Vins
Fabricat în întregime din oțel inoxidabilPuternic, robust, compact.Ușor de folosit datorită unei poziții de lucru ergonomice.Usor de curatat. Finisare foarte fină a suprafeței.Pentru măcelări, centre de prelucrare a cărnii, fabrici de mezeluri, supermarketuri ...In variante de 22-32-45 litri.Respect..
Brand: TALSA Model: Sprituri hidraulice din inox TALSA
Fabricat în întregime din oțel inoxidabil. Puternic, robust, compact. Ușor de folosit datorită unei poziții de lucru ergonomice. Usor de curatat. Finisare foarte fină a suprafeței. Pentru măcelări, centre de prelucrare a cărnii, fabrici de mezeluri, supermarketuri ... In variant..
Model: Sprituri manuale orizontale din inox
Corpul si cilindrul din INOX AISI 304, usor de curat si igenizat. Ideala pentru productie medie in carmangerii si macelarii. In variante de 8 si 16 litri. Echipat standard cu 3 palnii din plastic. Respecta toate normele UE...
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)