Menu
Your Cart

Sterilizatoare UV

Model: Sterilizator cu UV - 10 cutite
In conformitate cu normele HACCP si construit din oțel inoxidabil cu suport din inox (cos) pentru cutite. Recomandat pentru puncte de vânzare (brutării, măcelării, catering, pescarii, etc), restaurante fast-food, baruri. Capacitatea maxima de 10 cutite, cu dimensiunea de 35x57,5x12,5 cm si o..
Model: Sterilizator cu UV - 20 cutite
In conformitate cu normele HACCP si construit din oțel inoxidabil cu suport din inox (cos) pentru cutite. Recomandat pentru puncte de vânzare (brutării, măcelării, catering, pescarii, etc), restaurante fast-food, baruri. Capacitatea maxima de 20 cutite, cu dimensiunea de 75x57,5x12,5cm si o ..
Model: Sterilizator cu UV - 30 cutite
In conformitate cu normele HACCP si construit din oțel inoxidabil cu suport din inox (cos) pentru cutite. Recomandat pentru puncte de vânzare (brutării, măcelării, catering, pescarii, etc), restaurante fast-food, baruri. Capacitatea maxima de 30 cutite, cu dimensiunea de 102x60x12,5 cm si o ..
Model: Sterilizator cu UV - 7 cutite
In conformitate cu normele HACCP si construit din oțel inoxidabil cu suport magnetic pentru cutite. Recomandat pentru puncte de vânzare (brutării, măcelării, catering, pescarii, etc), restaurante fast-food, baruri. Recomandat pentru 7 cutite, cu dimensiunea de 35x57,5x12,5 cm si o greutate d..
Afişare de la 1 la 4 din 4 (1 pagini)