Menu
Your Cart

Teuri si Raclete VIKAN

Brand: VIKAN Model: Lamele burete (rezerve teu),diverse dimensiuni
..
42,00Lei
Fără TVA:42,00Lei
Brand: VIKAN Model: Lamele burete (rezerve teu) 250mm
Rezerve pentru teurile cu lamele din burete. Usor de demontat pentru inlocuire sau igenizare. Disponibile in culorile alb si negru cu dimensiuni de 250 mm pentru utilizare in conformitate cu normele HACCP...
Brand: VIKAN Model: Lamele de plastic (rezerve teu) ,diferite dimensiuni si culori
..
Brand: VIKAN Model: Lamele de plastic (rezerve teu) 250mm
Rezerve pentru teurile cu lamele din plastic. Usor de demontat pentru inlocuire, disponibile in 5 variate de culoare cu dimensiuni de 250 mm pentru utilizare in conformitate cu normele HACCP...
Brand: VIKAN Model: Teu (racleta) cu lamele din burete 250mm,diferite culori
..
Brand: VIKAN Model: Teu (racleta) cu lamele din burete.Diferite dimensiuni.
Proiectat pentru eliminarea apei si a resturilor alimentare. Prevazut cu racletă tip caseta din burete dublu de culoare neagra sau alba. Poate fi utilizat cu orice mâner Vikan. Caseta poate fi scoasă cu ușurință pentru curățare sau înlocuire. Disponibil in 5 variate de culoare cu dimensiuni ..
85,00Lei
Fără TVA:85,00Lei
Brand: VIKAN Model: Teu (racleta) cu lamele din plastic 250mm
Conceput pentru a îndepărta apa și deșeurile, menținând în același timp un nivel ridicat de igienă, această rachetă este livrată cu o casetă de schimb care este ușor de îndepărtat pentru curățare sau înlocuire. Disponibil in 5 variate de culoare cu dimensiunea de 250 mm pentru utilizare in c..
55,00Lei
Fără TVA:55,00Lei
Brand: VIKAN Model: Teu (racleta) monobloc din plastic.
Această rachetă ultraigienică combină igienă finală cu îndepărtarea eficientă a apei de pe pereți, podele și mese. Lama înclinată facilitează îndepărtarea apei din colțuri și alte zone dificil de accesat, iar protecția împotriva stropirii asigură faptul că lichidul nu se varsă pe suprafața u..
90,00Lei
Fără TVA:90,00Lei
Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)