Menu
Your Cart

Metode de plata

Toți clienții care achiziționează produse de pe site-ul echipamentecarne au la dispoziție trei modalități de plată pentru comenzile lor:


Plata ramburs reprezintă modalitatea de plată a contravalorii unui produs comandat de pe site-ul echipamentecarne, la momentul livrării produsului de la curier.

Procesează comenzile cu plata ramburs imediat ce au fost primite, pentru a te asigura că vor fi finalizate și livrate în timp. 

Comenzile prin card online sunt acele produse comandate și plătite de client, prin intermediul cardului atașat contului său bancar. Prin utilizarea datelor de indentificare ale cardului, clientul autorizează transferul contravalorii produsului, din contul său, în contul echipamentecarne

Cardurile acceptate sunt Visa și MasterCard.


Comenzile plătite prin Ordin de plată se procesează și se livrează abia după ce te asiguri că în contul tău a fost virată valoarea produsului comandat. După mesajul de confirmare comandă, clientul va primi un email cu factura proformă generată de platforma echipamentecarne, în care se vor găsi:

  • numărul tău de cont bancar,
  • banca la care ai deschis contul,
  • precum și termenul limită până la care clientul poate plăti ordinul de plată.