Menu
Your Cart

Instrumente de gestionare a datelor personale

Această pagină vă oferă instrumentele pentru a vă gestiona datele personale, care sunt stocate în magazinul nostru.
După ce faceți o solicitare, vi se va trimite un e-mail cu un link pentru a autoriza solicitarea

Primiți date personale

Vă vom trimite o copie a tuturor datelor dumneavoastră personale pe care le deținem. De asemenea, datele vor fi într-un format comun care poate fi citit de către orice dispozitiv, astfel încât să le puteți folosi pentru a le transmite altui colector de date la alegere.

Editați/Rectificați datele

Pentru a vă edita datele personale, trebuie să vă conectați la contul dvs

Ștergeți datele

Datele dvs. personale, inclusiv contul și toate informațiile aferente (bonusuri, puncte de recompensă, istoricul comenzilor etc.) vor fi complet eliminate din magazinul nostru. Dacă datele sunt încă necesare pentru ca noi să procesăm comanda dumneavoastră sau să îndeplinim obligațiile față de dumneavoastră în baza contractului dintre noi (returul unui produs, rambursarea banilor etc.) nu vom putea satisface o astfel de solicitare.

Restricționați prelucrarea datelor

Restricționarea prelucrării datelor este o alternativă la ștergerea datelor: vom continua să stocăm datele dvs., dar nu le vom procesa până când veți ridica restricția. Nu veți putea să vă accesați contul până când restricția nu va fi ridicată. Dacă datele sunt încă necesare pentru ca noi să procesăm comanda dumneavoastră sau să îndeplinim obligațiile față de dumneavoastră în baza contractului dintre noi (returul unui produs, rambursarea banilor etc.) nu vom putea satisface astfel de solicitări.

Anulați restricția de prelucrare a datelor

Restricțiile privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal vor fi ridicate și le putem procesa

Retrageți consimțământul

Retragerea consimțământului de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal, colectat pe baza consimțământului (de exemplu, în scopuri de marketing direct) înseamnă că vom înceta prelucrarea datelor respective în scopurile acordate prin consimțământ și dacă nu avem obligații legale față de dumneavoastră, cum ar fi procesarea comenzilor. , toate datele dumneavoastră personale vor fi șterse din magazinul nostru (contul dvs. și toate informațiile aferente: bonusuri, puncte recompensă, istoricul comenzilor etc.)
Adresa de e-mail va fi folosită pentru a vă identifica datele personale din magazinul nostru și pentru a trimite un cod de autorizare către